Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image
Προϊόντα

ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ και ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ - ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΑΡΜΩΝ

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ

ΣΤΕΡΕΩΣΗ - ΑΓΚΥΡΩΣΗ - ENEMATA

ΚΤΙΣΙΜΟ, ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ, ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

ΧΡΩΜΑΤA - ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ & ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΑ ΛΕΚΕΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΤΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, ΥΛΙΚΑ ΣΚΕΠΩΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΕΓΗΣ - ΗΛΙΟΣΩΛΗΝΕΣ

ΠΡΟΦΙΛ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΞΥΛΟ WPC - LAMINATE ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΙΩΝ & ΔΑΠΕΔΩΝ

downfolder
ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΞΥΛΟ WPC - LAMINATE ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΙΩΝ & ΔΑΠΕΔΩΝ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ


Everbuild Wood Preserver
Το Wood Preserver είναι διάλυμα χαμηλής οσμής, με χαμηλό περιεχόμενο σε διαλύτες και με ενεργά μικρο-συστατικά που διεισδύουν αποτελεσματικά στο ξύλο, προσφέροντάς του μακροπρόθεσμη προστασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους περισσότερους τύπους ξυλείας εσωτερικώς και εξωτερικώς, καθώς και σε εφαρμογές ξυλουργικής. Ωριμάζει γρήγορα και είναι διαθέσιμο σε φωτεινές αποχρώσεις, με χρωματική ομοιομορφία. Έχει επίσης χαμηλό περιεχόμενο σε πτητικές ενώσεις (VOC) κι έτσι δεν προκαλεί καμία βλάβη σε φυτά & ζώα, όταν στεγνώσει. Χρώμα διάφανο, καστανό, πράσινο, κοκκινωπό. Συσκευασίες 1 και 5 lt.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>Everbuild Woodworm Killer
Το Woodworm Killer είναι έτοιμο για χρήση προϊόν εξυγίανσης για την εξάλειψη όλων των τύπων εντόμων και προνυμφών που προσβάλλουν το ξύλο, σε όλα τα στάδια ανάπτυξής τους. Ειδικά σχεδιασμένο ενάντια στο σαράκι! Το εντομοκτόνο που περιέχει βοηθά στην καταπολέμηση του σαρακιού και αποτρέπει την επανεμφάνισή του. Περιέχει ενεργά μικρο-συστατικά που διεισδύουν βαθιά στο ξύλο. Έχει χαμηλή οσμή και χαμηλό περιεχόμενο σε διαλύτες και πτητικά (VOC).Χρώμα διάφανο. Συσκευασία 5 lt.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>Everbuild Triple Action Wood Treatment
Το Triple Action Wood Treatment προσφέρει ταυτόχρονα αποκατάσταση και συντήρηση της ξυλείας. Τα ενεργά του μικρο-συστατικά που διεισδύουν βαθιά στο ξύλο, προσφέρουν μακροπρόθεσμη προστασία από υγρή σήψη, ξηρή αποσύνθεση, μύκητες και έντομα παντός είδους. Χρώμα διάφανο. Συσκευασίες 2,5 και 5 lt.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>Everbuild Deck Treatment
Το Deck Treatment είναι έτοιμο για χρήση προϊόν για διατήρηση και αποκατάσταση ξύλινων καταστρωμάτων. Προσφέρει υψηλή προστασία από όλους τους τύπους αποσύνθεσης, μούχλα, χρωστικούς μύκητες και προσβολή εντόμων. Έχει χαμηλή οσμή, χαμηλό περιεχόμενο σε διαλύτες και σε πτητικά (VOC). Χρώμα φυσικό πεύκο. Συσκευασίες 5 lt.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>Everbuild Woodworm Killer Sprayable
Το Woodworm Killer Sprayable είναι έτοιμο για χρήση, προϊόν εξυγίανσης σε μορφή σπρέι με γρήγορο στέγνωμα, για την εξάλειψη όλων των τύπων εντόμων και προνυμφών που προσβάλλουν το ξύλο, σε όλα τα στάδια ανάπτυξής τους. Ειδικά σχεδιασμένο ενάντια στο σαράκι! Τα ενεργά μικρο-συστατικά του σε συνδυασμό με το εντομοκτόνο που περιέχει διεισδύουν βαθιά στο ξύλο και συντελούν στην καταπολέμηση του σαρακιού και στην αποτροπή της επανεμφάνισής του. Χρώμα διάφανο. Συσκευασία 200 ml.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>Everbuild Multi Purpose Premium Joiners Grade Wood Filler
To Multi Purpose Premium Joiners Grade Wood Filler είναι πολλαπλών εφαρμογών στόκος ξύλων που γεμίζει οπές, ρωγμές, κενά και μικρές ατέλειες σε ξύλινες επιφάνειες. Είναι εύκολος στο τρίψιμο και μπορεί να βαφτεί επιφανειακά και με εμποτισμό, καθώς και να βερνικωθεί. Δεν περιέχει διαλύτες. Χρώμα λευκό, κίτρινο, καστανό, πεύκο, μαόνι και δρυς ανοικτό. Συσκευασίες 100 και 250 ml.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>ULTRACOAT BINDER
Συνδετικό σε υδατικό διάλυμα, χωρίς διαλύτη και ΝΜΡ, που αναμειγνύεται με πριονίδι κάθε τύπου ξύλου, για την αρμολόγηση ξύλινων δαπέδων. Κατάλληλο για κύκλους περιποίησης με τα βερνίκια ULTRACOAT σε υδατικό διάλυμα και το ULTRACOAT OIL.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Μορφή: υγρό τζελ. Χρώμα: διάφανο. Πυκνότητα (g/cm3): 1,0. Ιξώδες κατά Brookfield (mPa∙s): 6000/8000. Αποθήκευση: 12 μήνες. Θερμοκρασία εφαρμογής: από +10°C έως +35°C. Λείανση: περίπου μετά από 1 ώρα. Βερνίκωμα: μετά από 100-120 λεπτά, με κύκλους περιποίησης με βερνίκια σε υδατικό διάλυμα. Κατανάλωση: 100-120 g/m2 ανά στρώση. Συσκευασία: δοχεία 5 lt.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>ULTRACOAT PREMIUM BASE
Αστάρι δύο συστατικών, σε υδατικό διάλυμα, χωρίς ΝΜΡ, με πολύ χαμηλή εκπομπή πτητικών ουσιών και μεγάλη ικανότητα μόνωσης, για την προετοιμασία συμπαγών και προ-γυαλισμένων ξύλινων δαπέδων και επισκευαζόμενων ξύλινων δαπέδων για κύκλους τελειώματος με βάση το νερό.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Μορφή: υγρό Χρώμα: γαλακτ. λευκό διάφανο. Αποθήκευση: 12 μήνες 12 μήνες. EMICODE: EC1 R - πολύ χαμηλό επίπεδο εκπομπής. Χρόνος ζωής μείγματος: 2 ώρες. Αναλογία ανάμειξης: συστ. Α : συστ. Β = 5 : 1 (κατΆ όγκο). Μέγιστη επιτρεπόμενη αναλογία αραίωσης (Οδηγία 2001/42/CEE): 10% με καθαρό νερό ή με ULTRACOAT EL. Λείανση: μετά από 12 ώρες. Βερνίκωμα (χωρίς λείανση): μετά από 2 ώρες, εντός 5 ωρών. Κατανάλωση: 80-100 g/m2 ανά στρώση. Συσκευασία: σετ 6 lt (Α+Β)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>ULTRACOAT UNIVERSAL BASE
Αστάρι ενός συστατικού, σε υδατικό διάλυμα, με πολύ χαμηλό επίπεδο εκπομπής πτητικών οργανικών ουσιών (VOC) και χωρίς NMP για ξύλινα δάπεδα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Μορφή: υγρό. Χρώμα : διαφανές. Εύφλεκτο: όχι. Θερμοκρασία εφαρμογής: από +10% έως +35%. Μέγιστη επιτρεπόμενη αναλογία αραίωσης (Dir.2004/42/CEE): 10% με καθαρό νερό ή με ULTRACOAT EL. Συνιστάται σε κάθε περίπτωση σε υψηλές θερμοκρασίες. Γυάλισμα: μετά από 2 ώρες. Βάψιμο χωρίς γυάλισμα: μετά από 2 ώρες, και το αργότερο εντός 5 ωρών. Αποθήκευση: 12 μήνες. Εφαρμογή: ULTRACOAT ROLLER PLUS ή βούρτσα. Κατανάλωση: 80-100 g/m2 ανά στρώση. Συσκευασία: δοχεία 5 lt .

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>Powered by MARINET
Θηβών 220, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 18233
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 17:00, Σάββατο 8:00 - 16:00
email: info@lazarakis-constructions.gr
Τηλ.: 210.41.13.160, 210.41.13.685 Fax.: 210.41.13.280
Αρχική | Υπηρεσίες | Καλάθι Αγορών | Χρωματολόγιο | Επικοινωνία