Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image
Προϊόντα

ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ και ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ - ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΑΡΜΩΝ

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ

ΣΤΕΡΕΩΣΗ - ΑΓΚΥΡΩΣΗ - ENEMATA

ΚΤΙΣΙΜΟ, ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ, ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

ΧΡΩΜΑΤA - ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ & ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΑ ΛΕΚΕΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΤΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, ΥΛΙΚΑ ΣΚΕΠΩΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΕΓΗΣ - ΗΛΙΟΣΩΛΗΝΕΣ

ΠΡΟΦΙΛ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΞΥΛΟ WPC - LAMINATE ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΙΩΝ & ΔΑΠΕΔΩΝ

downfolder
ΣΤΕΡΕΩΣΗ - ΑΓΚΥΡΩΣΗ - ENEMATA / ΤΑΧΥΠΗΚΤΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΓΚΥΡΩΣΕΙΣ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ


ΤΑΧΥΠΗΚΤΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΡΩΣΕΙΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>SIKA ANCHORFIX-1
Νέας τεχνολογίας υλικό ταχείας αγκύρωσης σε υποστρώματα όπως: σκυρόδεμα, σκληρές πέτρες, συμπαγή βράχο, τοιχοποιίες με ή χωρίς κενά, ατσάλι. Δεν κρεμάει. Συσκευασία φύσιγγας δύο συστατικών αυτόματης ανάμιξης με χρήση κοινού πιστολιού. Ωρίμανση έως και –10 οC. Κατάλληλο για βλήτρα οπλισμού, αγκύρια, στερέωση σε μη συμπαγή υποστρώματα με τη χρήση Sika Perforated Sleeve.Κατανάλωση: ~1.63 kg / lt. Φύσιγγα 150 ml / 300 ml / 550 ml

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>R-KEM+
Σύστημα υψηλών επιδόσεων, χωρίς στυρένιο που είναι κατάλληλο για χρήση σε σκυρόδεμα, και σε άλλες συμπαγής η διάτρητες δομές τεκτονικών (Κενό τούβλο, κυψελοειδής Τσιμεντόλιθος). Είναι ιδανικό για χρήσεις όπου τα συμβατικά εκτονούμενα αγκύρια δεν επαρκούν. Κατάλληλο για συμπαγή και κενά υπόβαθρα, για χρήση σε οροφές. Προσαρμόζεται και σε απλό πιστόλι έγχυσης σιλικόνης. Χωρίς Στυρένιο. Κατάλληλο για χρήση σε περιορισμένο χώρο. Συσκευασία: Σωληνάριο 300ml με δύο αναμίκτες & Σωληνάριο 175 ml με έναν αναμίκτες.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>SIKA ANCHORFIX 2
Συγκολλητικό υλικό 2-συστατικών, χωρίς διαλύτες και στυρένιο, εποξειδικής ακρυλικής βάσης. Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό υλικό αγκυρώσεων για εφαρμογές με ράβδους - σιδηροπλισμούς, κοχλίες με σπείρωμα (ντίζες), βίδες και ειδικά συστήματα στερεώσεων. Υπόστρωμα στερεωτικών εργασιών σε: Σκυρόδεμα, τοιχοποιία με συμπαγή και διάτρητα τούβλα. Εμφάνιση - Χρώμα: Μίγμα A+B: ανοικτό γκρι. Συσκευασία: Φύσσιγα 300 ml & 550 ml.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>SIKA ANCHORFIX 3
Υψηλής απόδοσης, θιξοτροπικό συγκολλητικό υλικό 2-συστατικών, εποξειδικής βάσης. Κατάλληλο για αγκυρώσεις στα παρακάτω πεδία εφαρ- μογής: Οπλισμών σε νέες και υφιστάμενες κατασκευές. Ντίζες και βίδες. Στηρίγματα για αγωγούς και μηχανολογικό εξοπλισμό. Κουπαστές, κιγκλιδώματα, κουφώματα σε θύρες και παράθυρα. Για υποστρώματα όπως σκυρόδεμα, υψηλής αντοχής πέτρες και συμπαγή βράχο, μέταλλο και ξύλο, τοιχοποιία με συμπαγή και μη συμπαγή λιθοσώματα. Εμφάνιση / Χρώμα: Μίγμα A+B: ανοιχτό γκρι Συσκευασία: Διπλή φύσσιγα 400 ml & 1500 ml.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ANCHORFIX
1: Ανοίξτε την οπή με διατρητικό μηχάνιμα στην διάμετρο και το βάθος που απαιτείται. Οι διαστάσεις της οπής πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος του αγκυρίου. 2: Η οπή πρέπει να καθαριστεί επιμελώς με κυλινδρική βούρτσα SIKA HOLE CLEANING BRUSH, το μήκος της οπής πρέπει να είναι τριπλάσιο της οπής. Η διάμετρος της βούρτσας πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη διάμετρο της οπής. 3: Η οπή πρέπει να καθαρίζεται μετά από κάθε φάση καθαρισμού με φυσητήρα χειρός SIKA HOLE CLEANING PUMP ή με πίεση αέρος, ξεκινώντας από τη βάση της οπής προς τα έξω. Σημείωση: Χρησιμοποιείστε συμπιεστές αέρος χωρίς λάδι. 4: Πιέστε περίπου δύο φορές μέχρι τα υλικά να εξέλθουν ομογενοποιημένα. Μη χρησιμοποιήσετε αυτό το υλικό. Απελευθερώστε την πίεση του πιστολιού και καθαρίστε το άνοιγμα της φύσιγγας με πανί. 5: Εισάγετε το υλικό στην οπή, ξεκινώντας από το βάθος της οπής και μετακινώντας τη φύσιγγα αργά προς τα έξω. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τον εγκλωβισμό αέρα. Για μεγάλο βάθος μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη προέκταση μύτης. 6: Τοποθετείστε το αγκύριο με περιστροφική κίνηση στη γεμισμένη οπή. Κάποια ποσότητα υλικού πρέπει να βγεί έξω από την οπή. Σημείωση: Το αγκύριο πρέπει να τοποθετηθεί μέσα στο χρόνο ενέργειας του υλικού. 7: Κατά τη διάρκεια της σκλύρηνσης το αγκύριο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μετακινηθεί ή να φορτιστεί. Καθαρίστε τα εργαλεία αμέσως με Colma Cleaner. Καθαρίστε τα χέρια και το δέρμα επιμελώς με ζεστό νερό και σαπούνι. Σκληρυμένο υλικό μπορεί να αφαιρεθεί με μηχανικά μέσα.
SIKADUR Β-MIXER GUN
Πιστόλι εφαρμογής συγκολλητικών αγκυρώσεων διπλής φύσιγγας, για την εφαρμογή του Sika AnchorFix τύπου 2 x 200 ml.
HANDGUN 5AC / 4 AC/4 CLEAR
HandGun 5AC: Επαγγελματικό πιστόλι χειρός για σαλάμια και φύσσιγγες: 300/310/400/550/600 ml. HandGun 4AC/4 CLEAR: Επαγγελματικό πιστόλι χειρός για σαλάμια και φύσσιγγες: 300/310/400 ml.
C-CATRIDGE GUN HD
Ενισχυμένο πιστόλι χειρός για φύσιγγες 300/310 ml.
SIKA MIXER NOZZLE
Μύτες ανάμιξης για τa Sika AnchoFix-1 & 3. Σετ/5τεμ.
SIKA EXTENSION NOZZLE
Μύτες προέκτασης για τa Sika AnchoFix-1 & 3. Σετ/5τεμ.
SIKA HOLE CLEANING PUMP
Ειδικός φυσητήρας καθαρισμού οπών.
SIKA PERFORATED SLEEVE
Ειδικοί πλαστικοί διάτρητοι υποδοχείς για τa Sika AnchoFix-1 & 3 για την τοποθέτηση αγκυρίων σε υλικά με διάκενα (τούβλα ή τσιμεντόλιθοι). Σε υλικά με διάκενα μην χρησιμοποιήσετε περιστροφικό σφυρί. Σετ/10τεμ. 12mm/50mm ή 15mm/85mm ή 15mm/130mm ή 20mm/85mm.
SIKA POLE CLEANING BRUSH
Ειδικές βούρτσες για τον καθαρισμό οπών από σκόνες, πριν την εφαρμογή του τa Sika AnchoFix-1 & 3. 13 mm ή 18 mm ή 28 mm.
Powered by MARINET
Θηβών 220, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 18233
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 17:00, Σάββατο 8:00 - 16:00
email: info@lazarakis-constructions.gr
Τηλ.: 210.41.13.160, 210.41.13.685 Fax.: 210.41.13.280
Αρχική | Υπηρεσίες | Καλάθι Αγορών | Χρωματολόγιο | Επικοινωνία